Monday, 11 March 2013

FESKO UiTM Kedah 2013

Fesko a.k.a (festival kolej)  sapa pi?sila angkat kaki.ngeng!.fesko nie baru ja berlangsung 7-9 march lepas..tiga hari tapi anis pi dua hari ja..first and the last day.first day tu pi sebab ada kak diana amir weii..hehehee tapi malangnya tak sempat pon nak snap gambar kak diana.qamai sgt yg halang.frust!Btw,comel kot :*
Second day tu tak taw lah apa aktiviti yang ada kan,anis tak pi sebab esok ptg ada test law satu apa tak study lagi...so tutup lampu dok senyap2 dalam bilik =)
Last day memang anis pi la sebab ada retis jemputan aiman,fitri unic,mizie khamis&farah AF2..waahh wahh wahh fitri unic tuuu..memang anis minat kot.comel..sejuk pulak mata memandang >,< gatai!!dan la suara sedap..syahdu je dengar dia nyanyi..nak taw tak first time anis kenal fitri nie time dia ada berlakon dalam movie CUD'IPT..sedih kan cita tu.ada sapa2 tengok and ingat lagi tak?meleleh air mata tengok..time tu fitri nie masih muda tang tang lagi ha..lagi hensem kan?ngee.next anis anggap kak farah nie macam biasa2 jela kan..sekali keluar depan mata words yang keluar dari mulut nie "perghhh comei siot"kecik molek comei lote gitu haa...haish jelez den.serius comei weih =)
Ni antara program menarik dalam Fesko UiTM Kedah :


1) Go Kart



2) Paint Ball


3) Let's dance



4)Detik Usahawan



5)The Amazing Race



6)Radio Control



7)Task Force


8)Archery

9)Photography


10)Thousand Kick



11)Expose Mistik



12)Sukaneka Rakyat


Acara pentas | Personaliti TV & Selebriti Jemputan!

Jom layan gambaq jom.walaupon tak banyak -,-"


ok kami memang macam nie :)

fitri,aiman&mizie khamis

kak farah =)
ni baru 1/4..ada ramai lagi.haha..
aiman :)
khairiyah,me,leha =)

hensem kan ^^





ok cukup la tu noh sikit sikit.hoho..
btw bagi anis fesko tahun nie adalah yang paling best.
MELETOP!
wassalam ^___^


1 comment:

Akmal Hadi said...

wah..meriahnyaa.. :)