Monday, 11 March 2013

FESKO UiTM Kedah 2013

Fesko a.k.a (festival kolej)  sapa pi?sila angkat kaki.ngeng!.fesko nie baru ja berlangsung 7-9 march lepas..tiga hari tapi anis pi dua hari ja..first and the last day.first day tu pi sebab ada kak diana amir weii..hehehee tapi malangnya tak sempat pon nak snap gambar kak diana.qamai sgt yg halang.frust!Btw,comel kot :*
Second day tu tak taw lah apa aktiviti yang ada kan,anis tak pi sebab esok ptg ada test law satu apa tak study lagi...so tutup lampu dok senyap2 dalam bilik =)
Last day memang anis pi la sebab ada retis jemputan aiman,fitri unic,mizie khamis&farah AF2..waahh wahh wahh fitri unic tuuu..memang anis minat kot.comel..sejuk pulak mata memandang >,< gatai!!dan la suara sedap..syahdu je dengar dia nyanyi..nak taw tak first time anis kenal fitri nie time dia ada berlakon dalam movie CUD'IPT..sedih kan cita tu.ada sapa2 tengok and ingat lagi tak?meleleh air mata tengok..time tu fitri nie masih muda tang tang lagi ha..lagi hensem kan?ngee.next anis anggap kak farah nie macam biasa2 jela kan..sekali keluar depan mata words yang keluar dari mulut nie "perghhh comei siot"kecik molek comei lote gitu haa...haish jelez den.serius comei weih =)
Ni antara program menarik dalam Fesko UiTM Kedah :


1) Go Kart



2) Paint Ball


3) Let's dance



4)Detik Usahawan



5)The Amazing Race



6)Radio Control



7)Task Force


8)Archery

9)Photography


10)Thousand Kick



11)Expose Mistik



12)Sukaneka Rakyat


Acara pentas | Personaliti TV & Selebriti Jemputan!

Jom layan gambaq jom.walaupon tak banyak -,-"


ok kami memang macam nie :)

fitri,aiman&mizie khamis

kak farah =)
ni baru 1/4..ada ramai lagi.haha..
aiman :)
khairiyah,me,leha =)

hensem kan ^^





ok cukup la tu noh sikit sikit.hoho..
btw bagi anis fesko tahun nie adalah yang paling best.
MELETOP!
wassalam ^___^


Saturday, 2 March 2013

Dating Ber'lima

Assalammualaikum..
Oh yeaaahh kita bertemu kembali..long time no see yeaa..kemana menghilang?mueheehee biasala student.kiri kanan assingment ~,~ (eh kenapa angkat kening,buat2 muka tu?) ngata anis la tu :* kiss satgi ha!
Hehee ok la nak cita nie khamis lepas class start 10 pagi direct sampai 4 petang..awal pagi tu memang malas gila lah anis nak bangun..mengantok sgt2 sebab every night menghadap running man sampai pagi..tapi apa boleh buat malas2 pon bangun mandi wangi2 siap cantik2 pi class..hehehe..nak dijadikan ceqita last class miss stop class awal..patutnya habis pukul 4 tapi hari tu stop 2.45 (omg awal gila) Then ada lah kembaq dua org nie (belly&leha) start keluar idea nak ajak keluar ronda2 bagai..dengaq pulak dekat cik anis nie yg memang pantang orang ajak berjalan ja.laju lah dia..and at the same time bagaikan orang mengantok disorongkan bantal,muncul pulak si harith qaedi (kid) nie ajak keluaq jalan2 jugak..dengan serentak cik kak manis bertiga nie say YES! hahaha...

Habis ja class terus ja kami berlima keluaq (kid,lan,belly,leha,me) ..kami dating berlima okeh.bukan berdua..no no no....first tu pi Amanjaya mall..maen bowling.depa 4 orang ja maen..cik anis hanya mampu tengok sebab qasa sakit perot tak da semangat nak lempaq bola pon..tapi nie first time bagi cik leha tu maen bowling.memang nampak macan pro la bila first2 try pon dah strike! (herm cik leha naik gian dah) the result is:
1-kid
2-belly
3-leha
4-lan

Hahahaa jangan terkejut bila first time leha maen bowling pon boleh tolak lan tu no 4..hahaha...lepas tu..

kid- weih jom pi makan
kami- ha jom la memang lapaq sgt dah nie.
kid- jom pi hotmas..aku belanja hampa bayaq.
kami- (-,-)

Hampeh!ekot jelah si driver tuh..bila sampai sana takda la kena tunggu pulak nak cari meja makan yg kosong..langkah kanan la kami sampai2 ja ada satu meja yg masih kosong..kalau tak memang jadi tiang la..btw puas la makan situ..kenyang satu badan :)

Pastu terus balik uitm.baru teringat kat dewan perdana ada budak dip public admin buat event..Kid teringin nak pi tengok cik MC yg comei lote tuh berlakon pulak..nama rabiatul apa tah..haha sorry aku tak ingat..tapi memang comei :) best jugak la lakonan2 depa tuh.sedih,lawak...memang tak rugi la kalau pi tengok kan..anis leha dengan belly memang tak larat dah nak tunggu event tu sampai habis sebab tak larat kan..dari pagi lagi tak mandi..muehehe (malas2 bangun pagi tadi pon last2 sampai AJ mall jugak) ..tapi terpaksa tunggu sampai habis la sebab segan pulak nak keluar time2 semua org tengah kusyuk tengok video tuh..bila dah MC stop membebel tu terus bangun keluaq suruh kid tolong antarkan.memang dah tak larat dah kalau nak berjalan pulak balik masria nih..tapi kid baik,dia taw kawan2 dia nie letih.hehe btw nanti keluaq lagi nah :) ok lah sekarang dah lewat pagi masih menghadap laptop nie ja..anis tidoq dulu nah.jumpa lagi.Goodnight ^__^






Saturday, 26 January 2013

Weekends =)

Assalammualaikum!
Ok adik2 now cik anis nak buka ceqita tentang "weekends" Tawu tak maksud tu? "hujung minggu" yer sayang2 sekalian.WahWahWah tengok tuu ramai yang study nampaknya..TEST banyak minggu depan oii.Dah la tu yam oii cepat ceqita..
Hari nie first time cik leha tinggai aku s'sorang..hampa taw dia pi mana?ehekehekk dia pi dating dengan makmertua(MM) ooii..Perrghh aku dengan belly jelez seminit merajok sejam dgn hang leha..~untung laa~ Tak lama dahtu..muehehee..Terpaksa la aku lunch s'sorang.eweerrkkk :'( Dahtu petang balik tayang baju plak..hai ni yang HOT meningkat tahap 210 nie..Cantik siott!!Weii kenapa tak belikan untuk aku satu.grrrr =,=" (merajuk lagi)

6.OO P.M..Petang sudah,matahari telah hilang kepanasannya (ayat apakah ini) marilah sama2 kita melepaskan tekanan akibat law&finance dekat tasik yang terbesar di Malaysia..Tasik UITM KEDAH baq hang!Apa kau nak semua ada dalam tasik tu..shark,anaconda,moyang biawak,dolphin pon ada..Tak rugi melawat Uitm kedah.


Ok now aku sangat kerinduan nak balik rumah.Qindu sangat kat family..qindu sepupu sepapat..qindu buddyz aku semua :"( Hai cina,kenapalah lambat sangat hampa nak qaya pon.Lagi dua minggu nak balik tapi aku kat sini dah start plan macam2 "INISEMUAPOYO" !
 saya tak sabaq nak balik sebab saya rindu budak nie.

sengetkan kepala anda!
Cik roshemawatye mesti rindu aku bagai nak rak dahtu,Saqi 32jam dok antaq msg jiwang kat aku.

Ismi rose: yammm..rindu!
Me: miss u too m!
Ismi rose: Iloveyou ngek :*
Me: I hate u more bengong :*
Ismi rose: yammyyy kenapa lambat sgt hg nak balik :(
Me: lagi seminit aku sampai syg -,-"
Ismi rose: rindu aku dah tahap gaban kat hang nie.
Me: rindu aku kat hang pon dah tinggi KLCC syg :) xoxo

see..M dah takleh tahan rindu kat aku tuh..muehehe..tapi nanti bila dah balik cuti seminggu mesti rindu pulak kat budak nieh -..-"

Mana p kepala?hilang!Hantu culik!

Sakit perot weih.kbye!wassalam :)