Saturday, 2 March 2013

Dating Ber'lima

Assalammualaikum..
Oh yeaaahh kita bertemu kembali..long time no see yeaa..kemana menghilang?mueheehee biasala student.kiri kanan assingment ~,~ (eh kenapa angkat kening,buat2 muka tu?) ngata anis la tu :* kiss satgi ha!
Hehee ok la nak cita nie khamis lepas class start 10 pagi direct sampai 4 petang..awal pagi tu memang malas gila lah anis nak bangun..mengantok sgt2 sebab every night menghadap running man sampai pagi..tapi apa boleh buat malas2 pon bangun mandi wangi2 siap cantik2 pi class..hehehe..nak dijadikan ceqita last class miss stop class awal..patutnya habis pukul 4 tapi hari tu stop 2.45 (omg awal gila) Then ada lah kembaq dua org nie (belly&leha) start keluar idea nak ajak keluar ronda2 bagai..dengaq pulak dekat cik anis nie yg memang pantang orang ajak berjalan ja.laju lah dia..and at the same time bagaikan orang mengantok disorongkan bantal,muncul pulak si harith qaedi (kid) nie ajak keluaq jalan2 jugak..dengan serentak cik kak manis bertiga nie say YES! hahaha...

Habis ja class terus ja kami berlima keluaq (kid,lan,belly,leha,me) ..kami dating berlima okeh.bukan berdua..no no no....first tu pi Amanjaya mall..maen bowling.depa 4 orang ja maen..cik anis hanya mampu tengok sebab qasa sakit perot tak da semangat nak lempaq bola pon..tapi nie first time bagi cik leha tu maen bowling.memang nampak macan pro la bila first2 try pon dah strike! (herm cik leha naik gian dah) the result is:
1-kid
2-belly
3-leha
4-lan

Hahahaa jangan terkejut bila first time leha maen bowling pon boleh tolak lan tu no 4..hahaha...lepas tu..

kid- weih jom pi makan
kami- ha jom la memang lapaq sgt dah nie.
kid- jom pi hotmas..aku belanja hampa bayaq.
kami- (-,-)

Hampeh!ekot jelah si driver tuh..bila sampai sana takda la kena tunggu pulak nak cari meja makan yg kosong..langkah kanan la kami sampai2 ja ada satu meja yg masih kosong..kalau tak memang jadi tiang la..btw puas la makan situ..kenyang satu badan :)

Pastu terus balik uitm.baru teringat kat dewan perdana ada budak dip public admin buat event..Kid teringin nak pi tengok cik MC yg comei lote tuh berlakon pulak..nama rabiatul apa tah..haha sorry aku tak ingat..tapi memang comei :) best jugak la lakonan2 depa tuh.sedih,lawak...memang tak rugi la kalau pi tengok kan..anis leha dengan belly memang tak larat dah nak tunggu event tu sampai habis sebab tak larat kan..dari pagi lagi tak mandi..muehehe (malas2 bangun pagi tadi pon last2 sampai AJ mall jugak) ..tapi terpaksa tunggu sampai habis la sebab segan pulak nak keluar time2 semua org tengah kusyuk tengok video tuh..bila dah MC stop membebel tu terus bangun keluaq suruh kid tolong antarkan.memang dah tak larat dah kalau nak berjalan pulak balik masria nih..tapi kid baik,dia taw kawan2 dia nie letih.hehe btw nanti keluaq lagi nah :) ok lah sekarang dah lewat pagi masih menghadap laptop nie ja..anis tidoq dulu nah.jumpa lagi.Goodnight ^__^






No comments: